Meistä

Olemme hoitolayritys Mikkelissä. Teemme tehokkaita hoitoja ja tuotamme muita kauneudenhoitopalveluja vastuullisesti, luontoa kunnioittaen ja suomalaista työtä arvostaen.

Olemme edelläkävijä hyvinvoinnin alalla, joka on ensimmäisenä yhdistellyt luonnonmukaisia hoitoja neulaushoitoihin ja tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman päivittäiseen kauneudenhoitoon. Tarjoamme suomalaisia, ekologisia ja eettisiä spa-ja tehohoitoja sekä tuotteita. Meillä voit aistia aidon metsäkokemuksen ja nauttia tehohoidoista ammattilaisten otteessa. Ammattilaiset käyttävät korealaista ihonhoitotekniikkaa, joka sopii juuri suomalaiselle iholle.

Eettistä kauneudenhoitoa tehokkaasti Mikkelin keskustassa

Etsitkö eettistä kauneushoitolaa ja ekokosmetologia? Paikkaa, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja pitkän linjan ammattimaisuutta ihonhoitoon liittyvissä ongelmissa? Haluatko hellävaraisesti ja huolellisesti kestävää kauneutta arkeesi?

Tarjoamme Sinulle niin luonnonraaka-aineet kuin tehokkaat laitehoidotkin, suosituimpana koneellista mikroneulausta. Ripsienpidennys- ja microblading-kulmapalvelut ovat erittäin suosittuja vuodesta toiseen! Tervetuloa nauttimaan yksilöllisestä palvelusta!

Henkilöstö

Milla Pynnönen SKY- kosmetologi, omistaja-yrittäjä, ripsiteknikko, kulma-artisti, meikkaaja