Toimipisteet

Olemme luonnonhoitola Mikkelissä ja Anttolassa. Teemme tehokkaita hoitoja ja tuotamme muita kauneudenhoitopalveluja vastuullisesti, luontoa kunnioittaen ja suomalaista työtä arvostaen.

Tarjoamme suomalaisia, ekologisia ja eettisiä hoitoja ja tuotteita kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille. Meillä voit aistia aidon metsäkokemuksen ja nauttia hemmottelusta ammattilaisten otteessa. Ammattilaiset käyttävät korealaista ihonhoitotekniikkaa, joka sopii juuri suomalaiselle iholle.

Meiltä saat laitehoidoista myös tehokkaan lisän hoitoihin. Käytämme palveluissamme suomalaisia ecosertifioituja tuotteita. Pääraaka-aineita ovat mm. koivunmahla ja turve. Meiltä saat kaikki Unna Nordic -ihonhoitotuotteet mukaasi ja paljon muuta.

Anttola

Elämyshoitola Saimaan rannalla, Anttolanhovin yhteydessä.

Miltä kuulostaisi kehon ja mielen rentoutuminen upeissa maisemissa lasillisella kuohuvaa? Tervetuloa nauttimaan ja rakastumaan luonnonhoitolamaailmaamme. Hoidoista jokainen on elämys, jonka me ammattilaiset haluamme tarjota Sinulle vastuullisesti luontoa kunnioittaen.

Vaikka palvelemme paikallisia asiakkaitamme, olemme erityisen suosittuja matkailijoiden ja ystäväporukoiden kohteena ja työpaikkojen henkilöstön virkistyspäivien järjestäjänä. Kysy lisää palveluistamme!

Mikkeli

Eettistä kauneudenhoitoa tehokkaasti Mikkelin keskustassa

Etsitkö eettistä kauneushoitolaa ja ekokosmetologia? Paikkaa, joka tarjoaa laadukasta palvelua ja pitkän linjan ammattimaisuutta ihonhoitoon liittyvissä ongelmissa? Haluatko hellävaraisesti ja huolellisesti kestävää kauneutta arkeesi?

Me tarjoamme Sinulle niin luonnonraaka-aineet kuin tehokkaat laitehoidotkin ja mikroneulausta. Ripsien pidennyspalvelut ja microblading-kulmapalvelut ovat erittäin suosittuja keskustan toimipisteessämme! Tervetuloa nauttimaan yksilöllisestä palvelusta! Myymme luonnonkosmetiikkaa hoitoloissamme.

Henkilöstö

Milla Pynnönen SKY- kosmetologi, omistaja-yrittäjä, ripsiteknikko, kulma-artisti, meikkaaja
Rita Lamberg Cidesco-kosmetologi